Welkom alvast in Sevens !

Gelegen aan het vrolijk kabbelende water van de Zevenhuizervaart en met een fantastisch uitzicht op onze  mooie Hollandse polders en uiterst stijlvolle inrichting uw bezoek meer dan waard. Onze koks zorgen in de beste klassieke traditie voor culinaire hoogstandjes uit de Franse keuken met een dikke knipoog naar de moderne wereldkeuken en verwerken hun dagverse producten altijd met een hedendaagse interpretatie.
En ... dagvers = dagvers, dus wat er uit de keuken komt is altijd een verrassing !
De kosten zijn geen verrassing, behalve verrassend betaalbaar :

MENU
3 gangen € 32,50  -  4 gangen € 40,00
5 gangen € 47,50  -  6 gangen € 55,00

Maar wat mag u dan verwachten ? Nou, bijvoorbeeld ....

Alevidoff-zalm:
Schmidt Zeevis uit Rotterdam selecteert voor ons de allerbeste zalmen, waarna wij ze marineren, drogen en roken en vervolgens zo van de hele zalmzijde op bord snijden.
lamsham:
Een mooie lamsbout wordt uitgebeend en met een mengsel Ras el hanout kruiden ingewreven, opgebonden met tijm en rozemarijn en 12 uur op 65 ºC in de oven gedroogd.
brood:
Uiteraard uit eigen oven van bijvoorbeeld meergranenmeel met zonnebloempitten en pepita's of volkoren met sesam en olijf en geserveerd met boerenboter uit Oud Ade, zeezout en olijfolie
Oosterse rib-eye:
Mooie combi van supervlees van de Hollandse blaarkop uit het Groene Hart en een orientaalse marinade van Vadouvan, knoflook en ketjap, na 6 uur marineren licht gerookt voor de fijnste smaak
zoet én hartig:
taartjes, bavaroises of flan of mousse natuurlijk voor desserts maar ook gemaakt van allerlei andere ingrediënten zoals zeewier, truffel, rode biet, asperge, schaaldier. Lekker en verrassend.
Normandische oesters:
Altijd in huis: creuzes. Een langwerpige oester, nr 1 de zwaarste en 1V de lichtste met 75 gr. ook de meest verfijnde, bij ons geserveerd met citroen, peper, rode ui.
alles = ambachtelijk:
bereidingen van kalf, rund, lam en gevogelte: zwezerik gepocheerd en krokant gebakken of rouleau van gevogelte met doperwt en mais, een hele runderlende op lage temperatuur in de oven, etc.
groente = cool:
Koken zónder vlees of vis kan natuurlijk ook. Een soepje van wakamé, flenstaartje met Stilton, groente
loempia of car-
paccio van biet. Als vegetariër zit je helemaal prima bij Sevens.

dieet, allergie of aversie ? Meldt het ons, we houden er graag rekening mee !